Nova etapa

26 març

L’arribada de la primavera ens ha carregat d’energia per tirar endavant nous projectes. Hem començat renovant la nostra presència a internet. A partir d’ara podreu trobar-nos al nou web, al Facebook i al Twitter del Museu del Ferrocarril de Catalunya.
——————
La llegada de la primavera nos ha cargado de energía para sacar adelante nuevos proyectos. Hemos empezado renovando nuestra presencia en internet. A partir de ahora nos podréis encontrar en el nuevo web, en el Facebook y en el Twitter del Museo del Ferrocarril de Cataluña.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: